Ønskebørns private dagpleje
En godkendt naturdagpleje

Kun det bedste er godt nok til dit barn...

Ønskebørns private dagpleje i Sindal - Godkendt natur dagplejer...


Her hos mig kommer børnene i første række. 

Det er vigtigt for mig at, børnene får en omsorgsfuld og tryg hverdag. Samt at de får en masse gode oplevelser både inde og ude. Jeg møder børnene på deres niveau og lægger stor vægt på at, jeres barn trives her og lærer at lege og dele med andre børn. 

Jeg er medlem af foreningen De grønne spirer og er i den sammenhæng  blevet godkendt natur dagplejer. Her forsøger jeg at komme ud med børnene, så ofte som vejr, vind og børn tillader det, så de får brugt deres kroppe, indåndet den friske luft og stillet deres naturlige nysgerrighed. 

Vi går bla. i anlægget, på naturlegepladsen ved krondyrene og ellers ud i lokal området. 

Ellers tager vi på længere ture til bl.a Tversted søerne, stranden og Slotvedskov. Eller bare leger hjemme i haven.

Hos mig er børnene i centrum og vi har en god fysisk aktiv og kreativ hverdag tilpasset det enkelte barns alder. Og ellers hygger vi os med sang, musik, bøger og meget andet...


I Februar 2018 starter jeg på kursus for også at blive certificeret DGI-dagplejer. Det betyder endnu mere fokus på leg og bevægelse, og jeg glæder mig til at kombinere det med dét at være naturdagplejer...

 

Vi har årskort til Nordsø centeret i Hirtshals, som vi besøger et par gange om året.


I August 2018 starter jeg på mindfullness kursus, som både børnehaven og skolen også er begyndt at uddanne deres pædagoger og lærer i. Dette skulle gerne give børnene en indre ro og styrke indlæringsprocessen...  


- Det er vigtigt for børnenes udvikling og sociale færdigheder at lege med andre jævnaldrene børn...

- Undersøgelser viser, at børn udvikler sig bedre både fysisk, psykisk og socialt når de kommer ud i naturen...

   .... Beskidte børn er sunde børn...


Tilsyn...

Mig og min kæreste Lasse er begge godkendt, af Hjørring kommune som private dagplejer, Så i tilfælde af lægebesøg eller lignende kan han, eller min svigermor AnneMarie som er uddannet pædagog, passe børnene. Der stilles de samme krav for en privat dagplejer, som for en kommunal dagplejer. Tilsynsførende Annabeth og Inge fra hjørring kommune kommer både anmeldt og uanmeldt på besøg, flere gange årligt, for at sikre at min dagpleje lever op til kravene. 

Hvis et barn har brug for fx en talepædagog eller lignende gælder også her de samme tilbud som hos de kommunale dagplejer...Inden jeres barn starter...

At starte i dagpleje betyder for de fleste børn, at de skal til at gøre deres første erfaringer med at være væk fra forældrene i længere tid af gangen. Jeg ved at det er afgørende, at det lille barn føler sig trygt og velkommen når det starter. Jeg vil i samarbejde med jer forældre sikre, at dette er muligt. Inden jeres barn starter i dagpleje hos mig, mødes vi og aftaler hvorledes indkøringen af jeres barn skal foregå. På dette møde har I også mulighed for, at fortælle om netop jeres barns rytme, vaner og behov.


I skal selv medbringe :

Barnevogn, dyne og pude eller voksipose, godkendt sele, regnslag, myggenet, evt tæppe (vinter)

Sut og evt sovedyr

Sovetøj (vinter)

Skiftetøj der passer til årstiden

Regntøj og gummistøvler

Flyverdragt

Fodtøj der passer til årstiden 

Solhat


Jeg har bleer, skumklude, solcreme, zinksalve osv


Jeres barnevogne kan stå her i hverdagene, men jeg ser helst at de kommer med hjem i weekenderne... Her bor vi... (vejen runder selvfølgelig ikke, men de panorama billeder driller altså lidt ;)

Haven...

Jeg har i foråret 2017 fået etableret et nyt stort legeområde i haven. Med en ny stor sandkasse hvor der er sat balance pæle og der er plads til at man kan køre på scootere osv. I den forbindelse har vi også lavet nogle højbede til jordbær, purløg, persille og rabarber. Jeg har også plantet forskellige sorter af blåbær og stikkelsbær. Vi har også fået et nyt stort bur til vores kanin, så børnene lettere kan se og snakke med den.

I haven har vi også gynger, rutsjebane og trampolin - med beskyttelses net.

Næste år håber jeg på at vi får etableret en bålplads.